Knowledge-Based Services – Usługi Konsultingowe Diversey
Zakłady przetwórstwa żywności i napojów muszą obecnie monitorować kluczowe wskaźniki wydajności (KPI), aby zapewnić i utrzymać konkurencyjność, efektywność, sprostać zaostrzającym się wymaganiom prawnym. A przede wszystkim budzić zaufanie konsumentów i kontrahentów. Trend ten będzie się również nasilał w przyszłości.
Pozostaje jednak pytanie, w jaki sposób, przy tak dużej ilości dostępnych danych, można uchwycić i wykorzystać kluczowe wskaźniki wydajności w celu poprawy efektywności, bezpieczeństwa żywności oraz rentowności? Wyzwaniem dla przetwórców spożywczych jest to, jak produkować bezpieczne i wysokiej jakości produkty, jednocześnie obniżając koszty operacyjne, aby zachować konkurencyjność.
Dlatego opracowaliśmy nasz pakiet usług opartych na wiedzy (KBS) aby pomóc Twojej firmie osiągać wszystkie założone cele.
Poprawa wydajności operacyjnej i bezpieczeństwa żywności
Portfolio usług konsultingowych Diversey obejmuje kluczowe wyzwania branży spożywczej: produktywność, zużycie wody i energii, wydajność oraz bezpieczeństwo żywności. Wszystkie te filary mają wspólny cel, jakim jest ciągła poprawa bezpieczeństwa żywności i efektywności operacyjnej w przemyśle spożywczym.